Online sau Offline? De unde e mai bine sa cumperi de Black Friday 2015 in Romania?

Sarbatorit cu fast din 2011 incoace, Black Friday 2015 in Romania a inceput sa fie o zi sau o saptamana a reducerilor mai mult in online decat in offline. In America, Vinerea Neagra este un eveniment offline, lumea calcandu-se in picioare sa puna mana pe chilipiruri si asteptand la cozi uriase chiar si cateva zile, totul cu scopul de a lua ce-si doresc.

Cumparaturile in offline de Black Friday 2015 in Romania sunt si mai sigure, clientul poate sa vada exact ce cumpara, poate testa la fata locului, poate lua produsele imediat fara sa stea dupa curierat. Cum stocurile sunt limitate in online, cumparaturile in offline garanteaza un produs in mana, cei care cumpara din magazinile fizice fiind mai putini decat cei care prefera comoditatea fotoliului. De multe ori, sunt de gasit si produse pe care in online nu ai de unde sa le ei, informatiile suplimentare le poti obtine imediat, fata in fata cu un consultant de la

Departamentul Relatii Clienti din magazinul fizic-in online astepti destul de mult sau nu poti intra in legatura cu departamentul pentru ca sunt prea multe cereri de onorat si liniile sunt efectiv blocate. Pe de alta parte, in online ai mai multe produse si ai cum sa-l alegi pe cel care ti se potriveste, te poti documenta in plus rapid, poti compara ofertele, poti vedea ce spun alti utilizatori despre produse. Livrarile sunt gratuite in online de la anumite valori ale comenzilor in sus, asa ca nu va veti chinui sa transportati produsele pana acasa.

Produsele se pot returna in doua saptamani sau chiar o luna de la achizitionarea online, asa ca nu este o problema daca nu va place culoarea sau doreati o rezolutie mai buna la un televizor luat de Black Friday 2015 in Romania. Desigur, nu aveti voie sa returnati un produs daca l-ati stricat intre timp din vina dvs. si nu e vorba de un defect din fabricatie.