Alege produse cosmetice Alfaparf naturale

Cosmeticele bazate pe substante chimice sunt foarte usor de confundat cu cele naturale, mai ales daca nu stiti dupa ce sa va uitati atunci cand aveti in fata eticheta. Ingredientele naturale din orice produs cosmetic sunt pe eticheta, in general in partea de sus a listei, fiind de regula componente de baza. Daca sunt pozitionate la finalul listei, inseamna ca aveti de-a face cu aromatizor si atat.

Alta capcana la care trebuie sa fiti atenti cand vreti sa cumparati produse cosmetice Alfaparf naturale este una de ordin semantic. Veti observa ca pe multe cosmetice apare organic, holistic, insa nu apare si compozitia procentuala a cantitatii de substante naturale folosite la fabricarea produsului. Acestea nu vor fi niciodata naturale, asa cum sunt cele din gama de produse cosmetice Alfaparf si nu vor reusi decat sa va afecteze pielea sau parul. Tot din randul capcanelor semantice de care trebuie sa va feriti cat puteti face parte si trimiterea la cuvantul hipoalergenic, care presupune ca produsul nu are ingrediente incriminate ca fiind alergene. Notiunea in sine nu exclude insa aparitia de eruptii de tot felul si acnee.

Pe de alta parte, sunt foarte multe produse naturale care se identifica drept hidratante de top, insa care pot sa provoace alergii grave-de exemplu, polenul, propolisul. Sensibilitatea pielii depinde foarte mult si de factorul genetic si de modul in care ati ingrijit-o pana la momentul expunerii la substante alergene, asa ca nimeni nu poate garanta ca un produs natural va fi 100% sigur in comparatie cu unul chimic. Singura garantie certa tine de compozitie si de lipsa substantelor toxice.

De asemenea, e bine de stiut ca persoanele cu piele foarte sensibula nu trebuie sa cumpere cosmetice cu alcool, ulei mineral sau formaldehida si ar trebui sa se orienteze spre produse cosmetice Alfaparf, testate dermatologic si cu ingrediente 100% naturale, care nu ataca parul sau pielea si redau calitatile acestora in cel mai scurt timp.