La ce trebuie sa fii atent cand iti iei un rca?

Pe piata de asiguari si societati de asigurare exista zeci de brokeri de asigurare care practica preturi diferite, au polite diferite si oferte mai mult sau mai putin obiecte. Printre cei mai buni asiguratori online ce emit si polite RCA este si Romasig, broker de asigurare cu experienta de peste 15 ani, s-a remarcat prin punerea la dispozitia clientilor a calculatorului online deosebit de util pentru alegerea rca rapida, fara a pierde timp, din fata calculatorului.

In doar trei minute puteti sa aveti la dispozitie toate ofertele importante de la 12 societati de asigurare si sa le analizati asa cum doriti. Tineti cont insa ca in analiza dvs. trebuie sa tineti cont de cateva lucruri esentiale. Cand alegem compania de asigurari de unde cumparam rca trebuie sa ne orientam spre cea care ofera pretul cel mai mic, compania trebuie sa fie cunoscuta, trebuie neaparat sa existe si bonusuri de tipul asigurari pasageri, sofer. Pe alta parte, o societate de asigurari care vinde rca trebuie aleasa cu atentie pentru a plati daunele cat mai rapid-despagubirile pot fi mari si timpul nu este intotdeauna de partea dvs. De asemenea, calitatea serviciilor este foarte importanta cand va orientati spre un broker de asigurare, pentru ca de ele depinde economia care o faceti in caz de accident. Vechimea companiei este deosebit de importanta si extinderea globala, cat de multe filiale are, cati clienti, ce rata a despagubirilor a reusit pana acum. Aria mare de raspandire si vechimea atesta stabilitatea financiara si trecerea de criza economica.

Nu uitati sa fiti atenti la tot ce semnati, la ce alegeti, la clauze, anexe, riscuri incluse si neincluse. Excluderile, cazurile in care nu veti primi despagubire sunt si ele de notat si de analizat cu mare atentie pe polita rca. Daca veti tine cont de toate aceste sfaturi nu veti cadea in capcana brokerilor de asigurare si ofertelor la prima vedere, incheiata rapid, orbeste si care scot enorm de multi bani din conturile dvs.