Fa-ti viata mai frumoasa cu dozatoare cafea lavazza de la LaFantana

De mai bine de 1000 de ani, omenirea este cucerita zi de zi, an de an, de gustul si savoarea ei inconfundabila. In diferite forme si tipuri de preparari, bautura miraculoasa cu efecte deosebit de benefice pentru organismul uman si pentru creier este de nelipsit de pe masa oricarui individ activ si cu un job destul de stresant. Cafeaua, caci despre ea discutam, este un energizant mai bun decat cele mai tari vitamine posibile, naturala, cu un gust absolut fabulos si un miros unic.

Daca nu ai timp sa faci o cafea la ibric sau te-ai saturat de mizeria ramasa dupa, puteti opta pentru dozatoarele de cafea Lavazza, care va vor aduce savoarea cafelei italiene si precizia tehnologiei moderne in orice loc aveti nevoie de o cafea buna si energizanta. Propunandu-si sa fie cei mai buni, echipa LaFantana incearca de mai bine de zece ani sa aduca in atentia consumatorilor cele mai bune modalitati prin care cafeaua sa poata fi preparata oriunde s-ar afla. Si pentru ca LaFantana inseamna in primul rand servicii de cea mai buna calitate, cele cinci abonamente diferite pregatite cu atentie si mereu cu gandul la consumatori au, pe langa dozatoare de cafea Lavazza de ultima generatie, si livrare gratuita, instalare si instructiuni de utilizare personalizate, dar si mentenanta asigurata. De exemplu, daca luati abonamentul Adagio, va puteti bucura de un expressor profesional de la Lavazza, cafeaua italiana numarul 1 in lume, 100 de capsule la fiecare 2 luni si un Milk Frother cadou, pentru cappuccino.

Cele mai bune dozatoare le aveti si in pachetele Alegretto si Vivacissimo, care includ si aprovizionarea periodica cu niste capsule de cafea si lapte condensat. La abonamentul Presto iti poti dota biroul cu un coffee shop unde vei putea gusta cele mai bune tipuri de cafea. Daca sunteti adeptul cafelei preparate in stil clasic, atunci abonamentul Lyrica cu expressor SAECO Lirika Plus este pentru dumneavoastra, avand si posibilitatea macinarii cafelei pe loc. Abonamentele au trei arome diferite pe care le puteti alege dupa preferinte.