Patura de picnic si atmosfera perfecta

Chiar daca se zice ca la iarba verde orice merge cu voie buna si veselie, se pare ca atunci cand ai o patura picnic potrivita, viata e si mai buna. Paturile de picnic sunt de mai multe categorii, ele fiind alese chiar si in functie de culori si de ce nu, si in functie de modelul pe care il are fiecare insa nu in ultimul rand in functie de calitatile pe care le prezinta. Asadar, mai ales daca doriti sa luati o patura speciala pentru cei mici, puteti beneficia si de confort pentru ei insa puteti beneficia si de mici jocuri, daca faceti o comanda aparte, pentru imprimeuri vesele.

Insa, printre principalele caracteristici ale unei paturi de picnic se numara capacitatea de a fi un bun izolant pentru a nu lasa obiectele reci sa fie simtite in momentul in care sedem pe ea, impermeabilitatea care de asemenea este si ea foarte importanta si de ce nu, caldura, confortul, care poate sa fie dat numai de material. Aici putem opta pentru un material pufos care sa ne ofere un grad de confort ridicat. Paturile de picnic sunt alese si in functie de marimi. Astfel avem paturi mici, de o singura persoana, paturi mai mari sau paturi de familie, insa partea buna este ca toate sa strang si pot fi transportate asemeni unei genti de umar sau de mana. Patura de picnic este de nelipsit din bagajul unei familii care vrea sa petreaca zile frumoase in natura si pe langa faptul ca o puteti folosi outdoor, o puteti utiliza chiar si in casa fara nicio problema.

Totodata, daca mergeti in expeditii montane sau la pescuit, patura de picnic iti va fi de mare ajutor, deci este un “must have” in echipamentul unui pasionat de drumetii extreme, avand capacitea si de a fi un bun izolator.

Amintiri fantoma

Ati observat vreodata ca va puteti regasi, simti si comporta in moduri pe care le-ati preferat sa nu? Modalitati despre care ati crezut ca erau demult apuse? Sau, mai rau, ati vazut ca reactioneatiza emotional la situatii dificile si este mult timp de recuperat pentru aceasta?

Avem aceste tendinte, chiar si dupa punerea intelectuala a lucrurilor la locul lor si stiind ca nu ar trebui sa traim sentimentul ca facem asta din nou. Ati observat acest lucru in primul rand in urma cu cativa ani, dupa ce ati petrecut mult timp si efort in sortarea interioara a amintirilor. A fost un pic de soc deoarece stiati ca ati facut o multime in lumea dvs. interioara. Ce ati pierdut? Ce e inca nevoie sa se schimbe? Unde e nevoie sa va uitati? De ce au existat probleme reziduale persistente? De ce ati fost in imposibilitatea de a trece peste acestea? Stiti ca trebuie sa existe o solutie, asa ca trebuie sa decideti sa gasiti niste raspunsuri si sa incepeti sa intrebati lumea dvs. interioara, Sinele intelept din fiecare.

Chiar de la inceputul calatoriei personale spirituale, starea implicita este de a verifica in orientare noastra interioara. Desi va lua ceva timp sa va dati seama ce faceti, intr-un fel sau altul, acesta e procesul de baza care ransforma intreaga viata si e fost o legatura cu eul interior intelept, linistea din centrul fiintei dvs., intelepciunea din inima. Acesta nu e intotdeauna usor si e nevoie de a-l invata sa-l faceti in mod constient si nu au fost de multe deconectari pentru a va recupera pe parcurs. Dar invatarea acestui mister duce intotdeauna la un loc de echilibru in care va simtiti binecuvantarea a existentei

Asa ca incepeti sa va intrebati despre orientarea dvs. interioara, despre reactiile si resentimentele care au persistat, chiar si dupa ce ati constatat un loc de echilibru emotional si intelegere intelectuala. Destul de curand veti incepe sa obtineti unele introspectii.

Aceasta intelegere nu va ajuta prea mult la inceput, pentru ca va parea atat de scandalos pentru mintea dvs. rationala. Ceea ce intuitia v-a spus a fost ca sa reactionati la amintiri si chiar daca pare o nebunie, cu toate acestea, va coincide cu o cautare spirituala care a fost imbratisata mai mult si mai mult din misterul constiintei dvs., asa ca veti incepe sa explorati ideea.

Ce este web design-ul responsive?

Telefoanele smart si tabletele sunt accesorii care nu mai lipsesc astazi aproape nimanui, mai ales cand vine vorba despre utilizatori frecventi de internet. Pe de alta parte, conexiunea permanenta la internet, oriunde si in orice moment, nu mai este nicio problema datorita abonamentelor de telefonie mobila cu date mobile incluse dar si datorita abonamentelor de internet mobil 3G, care nu mai sunt demult o noutate pentru nimeni. 

Ca urmare, numarul de utilizatori de internet care acceseaza diverse pagini, fara sa mai punem la socoteala retele de socializare si platforme de email, de pe telefonul mobil sau tableta, este coplesitor. In aceste conditii, este de la sine inteles ca modul in care arata site-urile trebuie sa fie adaptat device-urilor mobile, daca se doreste mentinerea interesului utilizatorilor. Neadaptarea continutului unui site la dispozitivele mobile, printr-un web design adecvat – responsive web design - face foarte dificil, daca nu imposibil, ca un continut anume sa poata fi citit sau vizualizat, si ca atare interesul si rabdarea utilizatorului care nu poate accesa informatia dorita se pierde. In majoritatea cazurilor acesta paraseste pagina neadaptata la mobil si nu va mai reveni, cautand informatia dorita in alta parte. Acesta este unul dintre lucrurile pe care orice firma web design ar trebui sa il clarifice cu un client atunci cand incheie un contract sau cand incepe o colaborare. Adaptarea site-ului la mobil este astazi o conditie sine qua non pentru a rezista in online. 

In principiu, in acest moment, ceea ce ar trebui sa caute orice persoana sau companie care isi doreste un site serios si orientat catre client si cu care isi doreste sa faca peformanta este un web design responsive, pe care firmele de web design Bucuresti au inceput sa il ofere in pachetele lor de servicii, fie inclus in pachetul de baza, fie suplimentar.

Emisiunea ”Romanii au talent”

A reinceput emisiunea “Romanii au talent”. Ma uit si de data asta. Asa printre ele. Mi se pare ca a scazut mult valoarea concurentilor. Sau nu e structurata bine emisiunea. Arata toti ratatii si frustratii care se cred mari si tari. Ei isi imagineaza ca au talente pe care cei din juriu nu le vad. Nu, nu le vad, ei is pusi acolo, doar de forma. Doar ca sa dea din gura degeaba. Prima editie mi-a placut cel mai mult. Atunci m-am uitat cap - coada. La a doua editie m-am uitat tot cam asa. Insa la a treia ma uitam din cand in cand. Mi se pare ca toti cei care au ajuns in finala erau orecum nepotriviti. Erau altii mult mai buni decat ei.

Editia asta mi se pare slabuta. In fiecare vineri seara, nimeresc in emisiune cate unu doi, hai trei, personaje cu un talent adevarat. Restul e ori foarte multa munca, ori exercitiu, extraordinar de mult. Spre exemplu, in editita inceputa de curand, pana acum am vazut doar vreo 3 persoane care chiar m-au dat pe spate ca sa zic asa. Un tip, care facea niste exercitii fenomenale la bara, un pusti, care a cantat la chitara, foarte fain. Aveai impresia ca era chiar originalul in fata ta, si inca cineva care spunea o poveste din umbre. Atat. In rest nimeni nu m-a impresionat prea mult.

Daca si in finala aceasta, va iesi un numar neasteptat castigator, nu ma mai uit nici la emisiunea asta. Am impresia ca toate televiziunile ne cam iau de prosti.

Vintage - stilul anilor ‘20 in decor contemporan

La suprafata, obsesia hainelor vintage in randul tinerilor poate fi derutanta. Intr-o epoca in care mai totul este nou, in cele mai multe industrii si in care tot multi oameni aleg sa poarte imbracaminte din ultimele colectii, totul pare contraintuitiv. Este greu, totusi, sa nu observi cum stilurile mai “vechi” au reveniri monumentale in ultimii ani. In fond, moda este doar o incercarea de a realiza arta in forme de viata si relatii sociale. Aceasta forma de viata a artei detine puterea de a controla o parte a imaginii cuiva. O persoana poate juca un rol, poate intruchipa o poveste sau reprezinta o era bazata pe ceea ce alege sa poarte.

Desi nu toata lumea apreciaza astfel de haine vintage, este util sa se inteleaga sursa de inspiratie din spatele lor. Inainte de a eticheta o rochie brodata, de exemplu, ia in considerare implicatiile istorice ale tinutei. Vintage, in general, ne duce inapoi cu cateva decenii. Acest termen se refera, adesea, la articole de imbracaminte create sau inspirate de anii ‘20, cu toate ca majoritatea oamenilor il folosesc si pentru a descrie ceva vechi - pana in anii ‘80.

Exista, de asemenea, ceva de spus si despre nostalgie. Purtarea de haine dintr-o alta perioada poate fi un fel de evadare din contemporan. Poate cel mai relevant pentru tema hainelor vintage este ca femeile au castigat noi drepturi si roluri in societate. Abilitatile lor de a vota, de a lucra in afara casei sau de a se bucura de viata mai mult decat o faceau casnicele, a devenit revolutionar pentru femeile din intreaga lume. Femeile indraznete purtau tot ceea ce le facea sa iasa din anonimat - de la jartiere cu ciorapi de matase, pana la fuste si rochii croite mai sus de genunchi.

De ce e bine sa plangi?

Sunt curioasa daca voi plangeti mult. Eu am plans intr-o vreme foarte mult. Ajunsesem sa plang din orice. Problema mea e ca eu ma descarc, mai bine zis ma descarcam, plangand. Azi sunt mai echilibrata si prefer sa mai si tip daca e musai. In special la al meu mandru sot :))). Pe el ma descarc cel mai mult. Si da, uneori si pe fata cea mare, dar nu ma pot abtine. Am plans mult cand eram acasa la ai mei, fiindca ma simteam neinteleasa, iar plansul ma ajuta sa ma calmez, ma elibera.