Trageti la raspundere pe cei care o merita

De la o vreme ne-am obisnuit sa auzim pe la jurnalele de stiri de cazuri de malpraxis in spitale, unde copiii mor din nimica, femeile gravide nu sunt ingrijite, bolnavii sunt purtati intre spitale pana mor. Dar malpraxisul nu e un fenomen care caracterizeaza doar sistemul medical romanesc. Cazuri de malpraxis pot aparea si in contabilitate, in avocatura sau la alte meserii liber profesioniste. Pentru ca sunt atat de multe cazuri in care malpraxisul poate fi cauza unui deces sau unei invaliditati provocate cu buna stiinta, un avocat malpraxis Timisoara te poate lamuri mai multe lucruri.

Daca un anumit eveniment poate fi incadrat intr-un anume tip de malpraxis, cum poti sa primesti despagubiri sau consultanta pentru deschiderea unei actiuni in instanta impotriva medicului, contabilului, avocatului. Casa de Avocatura Alexandru, Andreas & Asociatii este cea mai buna solutie pentru consultanta si asistenta juridica din partea unui avocat timisoara in privinta rezolvarii unei probleme ce tine de malpraxis. Cum medicina e parca domeniul favorit al aparitiei greselilor foarte grave in procedurile medicale, un avocat malpraxis Timisoara va poate ajuta sa intelegeti daca medicul acuzat a respectat deontologia, daca si-a facut datoria cum trebuie, daca fapta sa poate intra sub incidenta dreptului civil sau penal. Depistarea exacta a erorilor facute de medic revine in sarcina unui avocat timisoara specializat pe malpraxis, dar si lamurirea aspectelor legate de incalcarea normelor de drept penal si incadrarea faptei sale la infractiuni. Insa nu doar medicii pot fi trasi la raspundere, ci si unitatile spitalicesti care nu au aparatura buna, verificata, nu au norme elementare de igiena.

Cat despre malpaxisul din contabilitate, acelasi avocat malpraxis Timisoara stie sa identifice daca au fost respectate normele deontologice in vigoare si unanim acceptate, aplicarea legii si depistarea cazurilor in care se impune tragerea la raspundere, fie ea disciplinara, civila sau penala. Aici pot intra in vizorul avocatilor si contabilii amatori fara contract, care nu prea stiu cu ce se mananca o contabilitate de top.