Dulapurile si dressingurile, obiecte de mobilier ce nu lipsesc din nicio locuinta

Spatiul de depozitare a devenit cea mai acuta problema cand vine vorba de desing si amenajari interioare. Indiferent de modelele de dressinguri sau dulapuri, atentia se concentreaza asupra spatiului de depozitare. Cu cat un dressing este mai incapator, cu atat mai bine. Nu se uita nici partea estetica, insa, conform specialistilor in amenajari interioare, cea mai mare atentie se acorda dimensiunii si posibilitatilor de depozitare oferite.

Nu exista reguli de tendinte in ceea ce priveste alegerea dressingurilor sau a dulapurilor de dormitor. Nu exista anumite modele care se poarta, ci exista bun gust si eleganta in fiecare oferta disponibila. Asadar, orice model de dressing alegi, te poti bucura de un design interior la moda. Culorile sunt, de asemenea, un criteriu pe care il stabileste fiecare cumparator in parte. Nu se impun reguli cu privire la culori, insa se impun reguli cu privire la decorarea per ansamblu a unei camere. Astfel ca, se recomanda culori calde, vesele si chiar puternice. De exemplu, daca peretii sunt albi, este recomandat sa se aleaga un dressing maro cu obiecte decorative in nuante de oraj sau portocaliu. Daca se opteaza pentru un dressing in nuante de rosu, este indicat ca peretii incaperii sa fie de culoare alba, ca sa constrasteze perfect si sa dea impresia de si mai mult spatiu.

Ce sa urmaresti atunci cand achizitionezi un dressing sau un dulap de dormitor?

Exista cateva criterii de selectie a dressingului sau dulapului de dormitor. Aceste criterii te ajuta sa achizitionezi nu doar un produs pe placul tau, ci si un produs de calitate, durabil si practic.
1. Cere sfatul unui specialist! Acesta din urma stie sa te ghideze catre dressinguri si dulapuri care merita investitia. Acesta poate analiza materiale, imbinarea placilor, calitatea materialului din care este confectionat dressingul sau dulapul;
2. Nu te opri la primul model care-ti place! Ofertele sunt foarte numeroase si, daca nu-ti aloci suficient timp pentru cautare, risti sa regreti alegerea facuta, odata cu primul model care ti-a iesit in cale si care ti-a placut; Fa masuratorile intocmai pentru a te asigura ca dressingul sau dulapul de dormitor ales se incadreaza perfect in spatiul de care dispui.