Amplifica semnalul statiei tale radio CB cu antenele Sirio de cea mai buna calitate

Degeaba ai o statie radio CB daca receptia e slaba si nu reusesti sa o folosesti atunci cand esti prin zone unde aproape ca nu te auzi indiferent ca esti in masina sau afara. Ce te-ar putea salva sa te faci de ras? O simpla antena radio CB, care se monteaza usor pe masina, de exemplu, costa putin si iti poate infrumuseta autovehiculul, ajutandu-te in acelasi timp sa poti vorbi cu cine vrei cand ai mai mare nevoie.

Pe piata sunt numeroase firme si modele de antene radio, insa cele mai bune, dupa parerea specialistilor, sunt cele din gama de antene Sirio. Adresandu-se atat soferilor, cat si persoanelor care le folosesc in anumite locuri, fara a se deplasa, gama de antene Sirio, disponibile la noi pe cbmania.ro, pot avea prindere fixa, sunt usor de montat pe masini si se prind cu surub tip fluture. In caz de nevoie se pot inclina la 90 sau 180 de grade, puterea aplicata fiind de pana la 25W sau mai mult. La anumite modele din oferta de antene Sirio de pe cbmania.ro baza magnetica atasata permite detasarea noaptea sau cand ducem masina la spalatoria auto cu tunel. Modelele multiband au caracteristicile antenelor radio CB, pe cele de masina, dar si pe cele ale unor antene GSM, cu nu mai putin de 60 de canale in cazul unor modele mai sofisticate.

Asadar, ai cam tot ce iti trebuie si ce ai putea cere de la o antena radio CB. Orice comanda facuta in urmatoarele zile va poate aduce un discount de 13-22% la multe modele de antene radio CB Sirio, livrarea facandu-se prin curier rapid in maxim doua zile de la confirmarea comenzii. Taxa perceputa pentru livrare prin curier rapid e de 19 lei pentru coletele mai mici sau egale cu 1 kilogram. Returul e permis doar in conditiile in care ambalajul e intact si produsul nu a fost deteriorat.