Cum stii ca ai ales un tratament anticelulitic profesional?

Se apropie vara si, inevitabil, concediul la mare. Si cum orice femeie isi doreste sa arate impecabil in costum de baie, este timpul sa fie luate cateva masuri care sa elimine celulita cea inestetica. Ca sa ai suficient timp pentru a arata bine in costum de baie, trebuie sa incepi deja un tratament anticelulitic. Poti incerca tratamentele anticelulitice naturiste, insa este bine ca acestea sa fie completate si cu un tratament anticelulitic profesional realizat intr-un salon de remodelare corporala.
In randul tratamentelor anticelulitice naturiste se incriu tratamentele corporale cu ulei de cocos, cafea, baile cu uleiuri esentiale, etc.
Daca doresti sa urmezi un tratament anticelulitic intr-un salon profesional, trebuie sa stii ca cele mai eficiente metode de a scapa de celulita sunt:
Impachetarile cu parafango
Acestea reprezinta unul dintre cele mai populare tratamente anticelulita, insa si cele mai eficiente pe termen lung. Impachetarile cu parafango actioneaza in tesutul subcutanat, distrug celulita, elimina toxinele din organism si ajuta la arderea grasimilor.
Aparatul cu vacuum
Acest aparat elimina rapid celulita si depunerile de grasime. Vacuum-ul realizeaza o aspiratie locala, care dizolva grasimea, scade celulita cu un grad si partea buna este ca celulita va aparea din nou foarte greu in zona in care a fost utilizat aparatul, deoarece acesta actioneaza la o adancime puternica.
Aparatul cu ultrasunete
Aparatul cu ultrasunete este indicat persoanelor care se confrunta cu celulita severa, intrucat contribuie eficient la indepartarea ei. Procesul consta in aplicarea unui strat de crema termoactiva anticelulita/antivergeturi, urmand ca aparatul cu ultrasunete sa actioneze timp de 15 minute.
Pentru ca un tratament anticelulitic sa fie eficient este necesar sa fii atenta la ce si cat mananci (fara o alimentatie sanatoasa tratamentul anticelulitic aplicat nu iti aduce rezultatele dorite), trebuie sa faci miscare cel putin 30 de minute in fiecare zi (este suficient daca mergi pe jos zilnic), trebuie sa consumi cat mai multe ceaiuri anticelulita si trebuie sa eviti, pe cat posibil, situatiile stresante.
Nu lasa celulita sa puna stapanire pe corpul tau. Actioneaza din timp ca sa previi aparitia ei. Daca celulita deja s-a instalat este timpul sa urmezi un tratament anticelulitic si sa-ti schimbi stilul de viata si cel alimentar zilnic.