Aparatul Torser si utilizarile lui

Aparatul Torser este foarte util mai ales celor care doresc sa duca o viata linistita si comoda, fara stari negative, fara radiatii si alte inconveniente exterioare care ne pot afecta atat sanatatea, dar si starea psihica sau relatiile cu cei din jur. Avand in vedere ca exista foarte multi factori care ne pot periclita sanatatea, la tot pasul, trebuie sa fim putin precauti si sa ne avem grija din timp pentru a nu suferi mai tarziu.

Aparatul Torser poate sa fie achizitionat la pretul de 240 de euro, este un pret fix si se plateste la curier in momentul in care primim comanda. Torser  ne ajuta nu numai sa traim intr-un mediu armonizat, insa ne ajuta sa ne ferim si de radiatii in special cele electromagnetice si cele psihotonice. In cazul in care va simtiti intr-o stare negativa, daca vi se pare ca lumea intreaga va este intoarsa pe dos si nimeni nu va poate ajuta, ganditi-va ca solutia optima si cea mai potrivita este aparatul Torser, care va face adevarate minuni in viata voastra. Il puteti avea printr-o comanda online, in numai cateva zile si va trebui sa il pozitionati in dreptul aparatului de care doriti sa fiti ferit. Distanta recomandata este de minim 5 cm si maxim 10 cm, iar pozitia necesara a aparatului este cea de orizontala. Totodata daca aveti probleme de sanatate puteti sa aplicati aparatul pe zona afectata in mod direct sau sa il tineti in mana ori in buzunar.

In functie de afectiunea pe care o aveti trebuie sa il folositi intr-un anume fel. In prima zi trebuie macar 25 de minute sa il utilizati, pana cand sa ajungeti sa il folositi pana la 12 ore pe zi. Incet - incet trebuie sa mariti timpul de utilizare, iar la copii trebuie folosit numai prin intermediul unui adult.