Patura de picnic si atmosfera perfecta

Chiar daca se zice ca la iarba verde orice merge cu voie buna si veselie, se pare ca atunci cand ai o patura picnic potrivita, viata e si mai buna. Paturile de picnic sunt de mai multe categorii, ele fiind alese chiar si in functie de culori si de ce nu, si in functie de modelul pe care il are fiecare insa nu in ultimul rand in functie de calitatile pe care le prezinta. Asadar, mai ales daca doriti sa luati o patura speciala pentru cei mici, puteti beneficia si de confort pentru ei insa puteti beneficia si de mici jocuri, daca faceti o comanda aparte, pentru imprimeuri vesele.

Insa, printre principalele caracteristici ale unei paturi de picnic se numara capacitatea de a fi un bun izolant pentru a nu lasa obiectele reci sa fie simtite in momentul in care sedem pe ea, impermeabilitatea care de asemenea este si ea foarte importanta si de ce nu, caldura, confortul, care poate sa fie dat numai de material. Aici putem opta pentru un material pufos care sa ne ofere un grad de confort ridicat. Paturile de picnic sunt alese si in functie de marimi. Astfel avem paturi mici, de o singura persoana, paturi mai mari sau paturi de familie, insa partea buna este ca toate sa strang si pot fi transportate asemeni unei genti de umar sau de mana. Patura de picnic este de nelipsit din bagajul unei familii care vrea sa petreaca zile frumoase in natura si pe langa faptul ca o puteti folosi outdoor, o puteti utiliza chiar si in casa fara nicio problema.

Totodata, daca mergeti in expeditii montane sau la pescuit, patura de picnic iti va fi de mare ajutor, deci este un “must have” in echipamentul unui pasionat de drumetii extreme, avand capacitea si de a fi un bun izolator.