Ce este Expert Instal Group

In casa mereu e nevoie de tot felul de reparati si de materie prima care sa vina in ajutorul imbunatatirilor conditiilor in care traim. Oricat de mult am nega acest lucru, se pare ca e imposibil sa nu vrem un apartament mai luxos sau ceva mai frumos, fata de ce are vecinul, cum se zice, iar daca avem ceva mai bun fata de prezent, cu siguranta vrem in viitorul apropiat ceva si mai bun. 

Expert Instal Group va ajuta sa traiti in conditii bune, sa aveti parte de confort si de toate elementele constituente ale unei vieti comode in propria casa. Expert Instal Group este nu numai o firma insa si un grup de profesionisti. Aici aveti sansa sa achizitionati apometre de calitate, aer conditionat, boilere de orice volum, calorifere, puffere, convectoare electrice, centrale pe gaz sau centrale electrice, cat si centrale pe combustibil solid, pompe, filtre pentru instalatii, hidrofoare, termostate si multe altele. Desigur ca livrarea se poate face la nivel national intr-un timp ce poate varia, cel mai scurt fiind de 24 de ore, iar atunci cand  sunteti prea departe de sediu, livrarea se poate face pana in 30 de zile. Pentru comenzi puteti sa va informati direct de pe pagina centrale-ieftine - expert instal group, unde veti gasi foarte multe produse care cu siguranta va vor veni in ajutor. In cazul in care produsul comandat nu corespunde nevoilor solicitantului, puteti cu siguranta sa beneficiati si de garantia de retur, insa in momentul in care primiti produsul comandat sa pastrati certificatul de garantie cat si factura. 

Sediul este in soseaua Mihai Bravu, in Bucuresti, unde puteti depune si cererile de retur in cazul in care este nevoie, dar puteti ridica si comenzile. Pentru alte detalii, puteti sa consultati site-ul cat si consilierii care va vor raspunde la numerele de telefon afisate pe site.